Uzaktan Eğitim Özel Ders

Uzaktan Eğitim Özel Ders

Uzaktan Eğitim Özel Ders

Uzaktan eğitim özel ders sistemimizle normal eğitim özel ders sistemimiz arasında verim açısından hiçbir fark bulunmamaktadır.  Çoğu zaman uzaktan eğitim sistemimizde alınan derslerden daha güzel verim alınmaktadır.

Uzaktan eğitim birebir özel derslerimiz internet üzerinden kendimize özel, sistem üzerinden gerçekleştirilmektedir. Uzaktan eğitim birebir derslerde normal derslerde olduğu gibi dijital ortamda öğrencinin kaynakları taranmakta çözemediği sorular birebir çözülmekte ve eksik konular tamamlanmaktadır.

Uzaktan Eğitim Özel Derslerden Kimler Yararlanabilir ?

Uzaktan eğitim birebir derslerimizden İlköğretim 8. sınıftan itibaren tüm öğrenciler yararlanabilir. ilköğretim 8. sınıf ve sonrasında, uzaktan eğitim birebir derslerde çok daha  iyi sonuçlar alınmaktadır.

Okul takviye, LGS, YKS ( TYT AYT YDT ) , YÖS, DGS, ALES, KPSS, YDS ve diğer birçok sınav için Uzaktan Eğitim sistemimizden birebir özel ders alabilirsiniz.

Uzaktan Eğitimle  matematik, Türkçe, edebiyat, fen bilgisi fizik, kimya biyoloji, sosyal bilgiler, tarih, coğrafya, felsefe, din kültürü, İngilizce, Almanca derslerinden birebir ders alabilirsiniz.

Uzaktan Eğitim İçin Ne Gerekiyor ?

Öğrenciler dersleri laptop, masa üstü bilgisayar, tablet  yada cep telefonundan  takip edebilirler. Derslerin daha verimli bir şekilde gerçekleşmesi için derslerin  A4 boyutuna yakın ekranı olan bilgisayarlardan takip edilmesini ve mikrofonlu kulaklık kullanılmasını öneriyoruz.

Uzaktan eğitim sisteminin sağlıklı bir şekilde gerçekleşmesi için İnternet hızının çok yavaş olmaması gerekmektedir.  uzaktan eğitim sistemi ile birebir derste wifi kullanılmadan direkt bilgisayardan modeme kablo ile bağlanılmasını tavsiye ediyoruz.

10 Soruda Uzaktan Eğitim Özel Ders Sistemimiz

Soru 1- Derler Kaç Dakika Sürmektedir.

Cevap 1 – Dersler 40 dakika sürmektedir. Derslerden istenilen verimin alınabilmesi için 40 dk ders, 10 dakika ara 40 dakika ders şeklinde derslerin işlenmesini öneriyoruz.

Sosu 2 – Dersleri kimler vermektedir ? İstediğimiz öğretmenden ders alabilir miyiz ?

Cevap 2- Uzaktan eğitimi alanında uzman öğretmenler tarafından verilmektedir. İstediğiniz zaman öğretmen değiştirme talebinde bulunabilirsiniz.

Soru 3 – Birden fazla kişi ile uzaktan eğitim alabilir miyiz ?

Cevap 3 – Seviyenizin yakın olduğu arkadaşlarınızla grup oluşturarak uzaktan eğitim sistemimizden ders alabilirsiniz.

Soru 4 – Uzaktan eğitim sisteminden aldığım dersleri istediğim zaman kursta yada evde normal birebir özel ders şeklinde alabilir miyim ?

Cevap 4 – Evet istediğiniz zaman özel derslere kursumuzda yada evinizde devam edebilirsiniz.

Soru 5 –  Uzaktan eğitim özel derste hangi kaynaklar kullanılmaktadır ?

Cevap 5 – Uzaktan eğitim sisteminde öğrenci ile öğretmenin birlikte karar verdikleri kitaplar ve soru bankaları kullanılmaktadır.

Soru 6 – Uzaktan eğitim özel derstee ses  ve görüntü aynı anda iletilmekte midir ?

Cevap 6 – Uzaktan eğitim sisteminde sadece ses yada ses +  görüntü aynı anda iletilmektedir.

Soru 7 – Uzaktan eğitim sistemindeki dersi daha sonra tekrar izleyebilir miyim ?

Cevap 7 – Sistemde kayıt özelliği bulunmaktadır. İstenildiği zaman kayıt yapılarak daha sonra ders tekrar izlenebilmektedir.

Soru 8 – Uzaktan eğitim sisteminde çözülmek üzere extra kaynaklardaki soruları nasıl sorabilirim ?

Cevap 8 – Ders öncesinde yada ders sırasında whatsapptan gönderdiğiniz sorular uzaktan eğitim sistemimizde ders sırasında çözülmektedir. Ders akışının bozulmaması için soruların dersten önce gönderilmesini tavsiye ediyoruz.

Soru 9 – Hangi illerde uzaktan eğitim sistemi ile birebir özel ders alabilirim ?

Cevap 9 – İstediğiniz il ve ilçeden bize ulaşarak uzaktan eğitim sistemimizden birebir ders alabilirsiniz.

Soru 10 – Uzaktan eğitim özel ders  sisteminden yararlanmak için kurla nasıl irtibat kurabilirim ?

Cevap 10 – Kursumuzla 0535 778 95 96 numaralı telefonu arayarak, aşağıdaki canlı destek hattını tıklayarak yada en alt kısımda yer alan ön kayıt formunu doldurarak irtibat kurabilirsiniz.

Normal Eğitim Özel Ders Sistemimize Buradan Ulaşabilirsiniz.

Ön Kayıt Formu 

Kurslarımızla İlgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Bizi Arayabilirsiniz:
× Whatsapp Mesaj